Διαδικτυακος Ιστότοπος Φροντιστηρίου Μαθήματος
"Υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων — προγραμματισμός σε Java (robocode)"

Ο στόχος της δεύτερης εργασίας αφορά την δημιουργία ενός πλήρους λειτουργικού πράκτορα στην πλατφόρμα Robocode. Ο πράκτορας αυτός θα πρέπει να είναι αυτόνομος, να εντοπίζει και να επιτίθεται σε αντίπαλους πράκτορες με στόχο την νίκη στην αρένα μάχης του Robocode.

Η διορία και παράδοσης του πράκτορα ξεκινά από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008 και τελειώνει την Πέμπτη στις 31 Ιανουαιου 2008.

Τα παραδοτέα της εργασίας είναι 2 (δύο). Το μεταγλωττισμένο αρχείο του πράκτορα και τον πηγαίο κώδικα. Τα αρχεία αυτά πρέπει να έχουν συγκεκριμένη ονοματολογία. Το αρχείο του μεταγγλωτισμένου πράκτορα πρέπει να είναι jar αρχείο που περιέχει τις κλάσεις του προγράμματος, με όνομα agent-<κωδικός ομάδας>.jar (κωδικός ομάδας θεωρέίται ο αύξων αριθμός ομάδας που σας έχει δωθεί από το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολή εργασιών). Αντίστοιχα το αρχείο του πηγαίου κώδικα πρέπει να είναι συμπιεσμένο αρχείο τύπου zip, με όνομα source-<κωδικός ομάδας>.zip.

Για να μπορέσετε να δοκιμάσετε τον πράκτορα σας μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους παρακάτω έτοιμους πράκτορες (όλοι οι πράκτορες είναι μέλη της ομάδας sample):